Cautare

3801 de rezultate pentru "stirile unu tv deva 02 10 2010 09 10 2010" (3.25 secunde)
"Stirile vor incerca sa fie cat mai echilibrate si multifatetate, ca sa faca o diferenta in piata audiovizualului", a spus Anca Gradinariu. ... El a mai declarat ca exista negocieri avansate pentru a aduce la Vox News o vedeta de la B1 TV.
Inca de la inceputurile sale, brandul CNN a devenit sinonim in intreaga lume cu stirile de ultima ora rapide, precise si impartiale. ... CNN va continua si in 2010 planul de investitii prin introducerea unui nou program in primetime pentru regiunea Asia-Pacific.
Intr-adevar, Europa FM a fost postul de radio care a scris istorie in mass-media romaneasca post decembrista, cel care a oferit 10 ani de cea mai buna muzica din ´80 pana azi, 10 ani de stirile care conteaza, 10 ani de succes.
O remaniere la 1 septembrie 2010 tot ce vor face. ... stirile incep cu liderul maxim, continua cu bravul nostru guvern, in timp ce opozitia a disparut din relatari.
Realitatea TV isi va schimba grila de programe din 2011, pentru a deveni "o televiziune sobra, de tip BBC", in contextul in care postul trebuie sa-si recastige echidistanta si echilibrul, a declarat, marti, in sedinta CNA, Stelian Tanase, care, de la 1 noiembrie, va fi directorul canalului.
La 31 decembrie 2010, raportul lui Alexandru Lazescu, presedintele TVR, arata o lipsa din bugetul institutiei pe care o conduce de 161. ... Pentru bugetul TVR si gaurile sale enorme, fiecare roman trebuie sa plateasca o taxa tripla, daca stam sa adunam - catre stat, taxa Tv si de cablu.
Campionatul European de Fotbal 2016 se desfasoara Franta, intre 10 iunie si 10 iulie 2016. ... Partida cu trupa din Hexagon va avea loc, vineri, de la ora 22:00 (in direct pe Dolce Sport si Pro TV).
Insotit de sotia sa Dana la Galati, Nastase le-a promis alegatorilor ca va urma exemplul tatalui sau de a lupta pentru binele Romaniei l O expozitie de afise care trateaza, ca o parodie, afisele si mesajele electorale ale partidelor politice a fost vernisata la Casa de Cultura a municipiului Deva.
Mircia Muntean, primarul municipiului Deva, a explicat ca reprezentantii ligii au discutat cu premierul aceasta problema, iar Tariceanu s-a declarat de acord.
31 de senatori si deputati, membri ai PNL si ai PD din opt judete, s-au constituit intr-un grup de lobby pentru sustinerea proiectului de realizare a Autostrazii Bucuresti-Nadlac de pe Coridorul 4 Paneuropean, a anuntat ieri la Deva senatorul liberal Viorel Arion.
Vicepresedintele PSD Victor Ponta, lider al TSD, a declarat sambata la Deva, la Conferinta Judeteana de alegeri a organizatiei judetene a PSD Hunedoara, ca are informatii de la colegii de partid potrivit carora la Congresul PSD se pregateste influentarea votului.
In cadrul ceremoniei a fost incheiata si o intelegere pentru reabilitarea grupurilor 3 si 4 de la Centrala termoelectrica Deva, semnata de Daniel Andronache, director general al Complexului Energetic Hunedoara, si Zhao Ruolin, presedintele China National Electric Engineering Co.
Noii primari ai municipiilor resedinta de judet Potrivit rezultatelor provizorii, PNL a castigat 11 municipii resedinta de judet (14 daca punem la socoteala si independentii sustinuti mai mult sau mai putin fatis de liberali), PSD a obtinut 10 municipii resedinta de judet (plus Bucuresti, cu toate cele 6 sectoare), UDMR a obtinut 3 victorii, PRSo a castigat in Deva, iar UNPR la Baia Mare.
La trecerea in proprietate privata a BCR, nu putini au fost cei care au spus ca daca autoritatile nu s-ar fi grabit sa privatizeze Banca Romana de Dezvoltare (BRD), acum ar fi incasat pe aceasta cel putin o suma de 10 ori mai mare decat au primit la momentul vanzarii pachetului majoritar.
• In 24 ianuarie, o casa de schimb valutar din Constanta a fost jefuita , fiind furata suma de aproximativ 10.000 de euro, dupa ce mai multe persoane mascate au atacat-o cu o sabie artizanala pe casiera unitatii.
Oficialii formatiei FC Olt Slatina au inceput sa intareasca linia mediana, ieri fiind cooptat in lotul lui Dan Oprescu si mijlocasul dreapta Iosif Melcea, de la Muresul Deva, formatie pentru care a marcat de trei ori in turul campionatului.
De asemenea, este prevazuta construirea de drumuri cu patru benzi din Oradea spre Satu Mare si din Oradea spre Deva prin Beius", a precizat deputatul UDMR Bihor.
Expertiza contabila ingroapa primaria Dupa ce expertiza tehnica efectuata la cererea Tribunalului Deva a dat castig firmei SC Cronos, stabilind ca nu se justifica o anulare a contractului cu Primaria Craiova, asa cum ceruse aceasta din urma, o noua expertiza, contabila, de aceasta data, i-a cazut greu de tot primarului:
Am facut in total 10 fotografii si 2 filmulete pe care vi le atasez (mai jos cateva dintre imagini).
Cursa pleca din Bucuresti - Baneasa, la 8,15, ajungea la Calarasi la 8,45 si dupa o escala de 10 minute pleca spre Balcic unde ajungea la 9,40.
google-analytics.com